Forside Artikler Statsreligionen kontra Bibelens lære
Statsreligionen kontra Bibelens lære Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Torsdag, 22. marts 2012 05:48



Vort overvejende ateistiske styre skal nu dekretere Folkekirkens vielsespraksis for homoseksuelle.  Den enkelte præst kan dog sige nej, men ikke det ansatte, assisterende personel ( fx organist, kordegn, kirketjenere).

Statsreligionen docerer jo, at homoseksuel forelskelse og ægteskab er ægte kærlighed.  Men Bibelen lærer, at homoseksuel praksis er en skamløshed og vederstyggelighed, hjemfalden til Guds retfærdige straf.  Rom. 1:26-27.  Nej, siger statsreligionen, Paulus kan vi ikke regne med.

Statsreligionen forsikrer, at alle døbte er ”Guds kære børn” for evigt. Men Bibelen siger:  ”Derpå kendes Guds børn og djævelens børn…” står der (1. Joh. 3:10).  Til de religiøse ledere sagde Jesus:  ”I har djævelen til fader!”  (Joh. 8:44), og til den døbte Simon i Ap.G. 8 sagde Peter:  ”Dit hjerte er ikke oprigtigt overfor Gud, omvend dig derfor fra denne din ondskab…”  (v. 21-22).

”Omvend dig!”  Den tone lyder så godt som aldrig mere i hverken Folkekirken eller i frikirkerne.  Men det har den gjort engang, ja selv i min levetid.

Statsreligionens præster taler sorgløst og skinhelligt som om, der er ”ingen fare”  (1. Tess. 5:3), men Bibelen advarer netop om denne fare. ”De (de uomvendte) skal ingenlunde undslippe”,  siger Bibelen.  Statsreligionen forsikrer med forblommet tågetale og uden blusel om det modsatte.

Statsreligionens præster er for de flestes vedkommende ikke selv omvendte og kan derfor ikke med selvoplevelsens kraft tale om omvendelse.  ”De er blinde vejledere for blinde; og når en blind leder en blind, falde de begge i grøften!” sagde Herren om den tids religiøse ledere (Mt. 15:14).

Hvad var Hans gode råd til sine disciple, der blev mødt med en så massiv religiøsitet? ”Lad dem kun være!” sagde Han.  Lad dem løbe linen ud og fremture indtil dommen, hvilket blot skal anspore Kristi efterfølgere til et endnu mere helligt liv (Åb. 22:11).

Men hvad er ”et helligt liv”?  Er det at gå i kloster? At isolere dig?  Nej.  ”Hellig” er pr. definition at være udtaget til et bestemt formål.  Hvilket formål?  Svar: At aflægge et troværdigt vidnesbyrd om verdens absolut eneste Frelser for fortabte, som ingen orgelbrusende religion kan redde!

22.3.12 – jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)