Forside
USA er endnu i Jerusalems hjerte Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Tirsdag, 23. januar 2018 05:41Som bibel-elskende kristne er vi så "ensidige", at vi aflæser verdenssituationen med Bibelens briller, hvis optik fokuserer på Israel.

Flytning af USA´s  ambassade til Jerusalem glæder alle sande kristne.

Som Laurie Cordoza-Moore,  grundlæggeren af en pro-israelsk, kristen organisation, Proclaiming Justice to the Nations, siger træffende:  "USA er midt i hjertet af JerUSAlem, så hvor ellers skal vor ambassade ligge?"

Vi glæder os derover og tror det indgår i Herrens overordnede, profetiske plan, og som bibeltro mænd i Det Hvide Hus, der finder sammen til bibelstudium og bøn, er opmærksomme på.  De er uden tvivl vidende om om Jerusalems særlige status i Bibelen som "den store Konges by".

Vi glæder os dog også med en vis bæven.  Vil "krudttønden" i Mellemøsten igen, som så ofte før,  eksplodere?

 Eller vil USA blive brugt som et konsolideringsredskab for Israel til  midlertidig,  kortvarig tryghed, inden det bli´r en apokalyptisk scene for  et ny globalt og voldeligt jødehad, der dog også er et varsel om, at "sommeren er nær" (Luk. 21:30) med en ultimativ jødisk omvendelse til deres Messias (Zak. 12:10), som da vil sætte sig på Tronen i "den store Konges by" og med sit guddomsord "stifte fred mellem folkene."  (Zak. 8:10).

Guds plan med Israel står fast.  Det er sørgeligt, at mit fædreland, Danmark, trods forblommede ord om kristendom i regeringsprogrammet lader hånt om Guds ord og Guds "blueprint" for Israel og i praksis går Israels fjenders ærinde under FN´s og EU´s jødefjendske paraply.

Alt peger på, at timeglasset for nationerne snart rinder ud.  Det gør det også for den enkelte af os.  Men endnu lever vi i evangeliets tider.  Paulus talte om "evangeliets første tider" (Fil. 4:15).  Vi kan nu tale om evangeliets sidste tider, som dog endnu ikke er forbi.  For dig og mig.

23.1.18 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)