Forside
Mens vi nærmer os afslutningen Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 06. januar 2018 04:40Vi lever ikke kun i de sidste tider, men formanes til at kende og "tyde denne tid" (Luk. 12:56), som kun genfødte, af Ånden oplyste kristne formår i lys af det profetiske ord, som står mere og mere fast for os (2. Pet. 1:19) i takt med, at vi nærmer os den afslutning, hvor nationerne løber linen ud, og hvor der til sidst kun er Guds retfærdige dom tilbage.

FN forenes mere og mere som en Israel-fjendtlig klub.  Den konservative, bibeltro radiovært i USA og Israel-ven og forfatter, Michael L. Brown, ser heri konturerne af et samlet angreb på Jerusalem iht Zak. 12:3 og 14:2, nu hvor Trumps anerkendelse af Jerusalem som Israels udelte hovedstad hadefuldt er nedstemt i FN (128-9), deriblandt, ak, også af Danmark.

Ifg. dr. Brown har 50 israelske rabbinere udtalt til Trump, at han er i gang med at opfylde bibelske profetier.  Overrabbiner Shmuel Eliyahu sagde således til ham:  "Du har det sjældne privilegium at være den første præsident, der anerkender Jerusalem som staten Israels evige hovedstad.  Vi tror, du vil blive evigt husket i historien af det jødiske folk!"

Kristne minoriteter i USA forstår det profetiske perspektiv i Trumps pro-israelske holdning, men gør USA det som sådan mon?  Eller vil det lykkes dæmoniske kræfter i landet at underminere og lamme den amerikanske administration og dermed også dets præsidents gode hensigter?

Det er ikke Iran, Tyrkiet, Pakistan, Afghanistan osv., som p.t. er den profetiske forståelsesnøgle til verdenssituationen, men som hidtil, især efter 1948, Israel.  Gid vore politikere ville begynde at læse i Bibelen, inkl. ordene om, at "Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og forbande dem, der forbander dig;  i dig skal alle jordens slægter velsignes!"  (1.Mos.12:3)

Men den velsignelse har DK sammen med FN fravalgt til vor evige ulykke.

"Hvorfor kan I ikke tyde denne tid?" spø´r Herren.  Ja, hvorfor?  Det er ikke lys, vi mangler, men o hør det DK og hele vor kristenhed, at "hvis det lys der er i dig, er mørke, hvor stort bliver så ikke mørket!" Mt. 6:23

6.1.18 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)