Forside
2018 - Quo Vadis? Hvor går vi hen? Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Tirsdag, 02. januar 2018 04:33

2018 - Quo Vadis?  Hvor går vi hen?

Hvem har det klare overblik over verdenssituationen?  Svar:  Det har kun Kristi disciple med Bibelen som kompas, for den oplyser os ved dens indblæste Ånd, hvor vi er, så vi hele tiden er foran vor tid.

Hvor befinder vi os da?  I en tid, hvor der er bevægelse på mindst 3 fronter, nemlig i EU, Israel og en frafalden kristenhed.  Sidstnævnte er i Åb. 17 beskrevet som "den store skøge", dvs.  "skøgekirken".

EU er splittet.  De billeder, vi ser af EU-ledere på TV er trætte, desillusionerede ledere, som  udadtil kysser og krammer, men som reelt hverken véd ud eller ind.  EU venter på den "supermand", som den belgiske udenrigsminister, Henri Spaak, efterlyste i slutningen af 1950´erne, - "vi véd, han vil komme, for vi venter ham", sagde han.

Vi lever i et EU, der med bl.a. sin homo-kultur, sit jødehad, sin flirten med islam og sit fravalg af Gud og kristendom lægger scenen til rette for netop den superman, Spaak efterlyste, og som i Åb. 13 er beskrevet som "dyret" (dvs. et geni i menneskers øjne, men et "dyr" i Guds øjne).

 USA er politisk en del af Europa.  Som det er blevet sagt:  "Amerikanere er i grunden blot europæere, der er væk hjemmefra."

Spørgsmålet er, om Trump med sin anerkendelse af Jerusalem er med til at konsolidere Israel, så det, "jordens navle", kommer til at bo trygt (Ez. 38:8), inden det fjendtlige uvejr for alvor bryder løs for dog at ende med Herrens indgriben, når en jødisk rest omvender sig til deres Messias.

Profetisk står alt alt dette lysende klart for oplyste kristne.  Derfor tror vi, at "klokken er mange", og at Herrens komme står for døren.

Hvad er vi som kristne sat til, mens vi "venter" (Jud. v. 21)?  Forkynde evangeliet!  Gøre Kristus kendt!  "Drive handel" med de talenter, vi hver især har fået (Luk. 19:13).  Vi skal ikke alle gøre det samme, for vi har hver fået vor nådegave (1. Pet. 4:10), men det evangeliske sigte er det samme!
2.1.18 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)