Forside
Stakkels, stakkels Danmark! Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Fredag, 22. december 2017 09:02Stakkels DK har i det svigefulde FN tilsluttet sig det "verdenssamfund", der indædt ta´r afstand fra  Trumps anerkendelse af Jerusalem som Israels hovedstad.  Ak, gys derover, I himle!

Netop i denne juletid, DK´s største, religiøse højtid, hvor Jerusalem nævnes i forb. m. de vise mænds besøg hos Herodes, og der andetsteds i byen var troende, bedende "outsidere" i Helligdommen, salvet af Guds Ånd i forventning om "Jerusalems forløsning"  (Luk. 2:38), tudes vore øren fulde af, hvor skadeligt det er for freden, at USA nu, langt om længe, har anerkendt Jerusalem som den jødiske stats rette hovedstad.

Danmark, som burde være bedre oplyst, må i julen finde sig i at høre den hellige stad nævnt op til flere gange, men lader sig alligevel som en død fisk glide viljeløst med opinionsstrømmen til glæde for Israels fjender, i hvis muslimske koran Jerusalem ikke nævnes med et eneste ord til forskel fra Guds sandhedsbog, Bibelen, hvor det er nævnt over 700 gange. 

O, skam dig, Danmark, som engang, mens jeg var barn, var en trofast ven af jøderne.  Bøtten er i sandhed vendt, og en dag vil vi ligge, som vi har redt, når universets øverste instans får det sidste, uigenkaldelige ord.

Præsident Trump selv oplever nu den norske digter Henrik Ibsens ord om, at "stærkest er den mand, som står alene", og det glædede mig netop at læse, at Det Hvide Hus i forb. m.  skattereformen indbød internt til bøn og taksigelse, som Ben Carson, administrationens  bibeltro boligminister og tidl. højt respekterede neokirurg, ledede med tilbud til journalisterne om blive tilbage, hvis de havde lyst, hvilket vist nok de fleste gjorde.

Måtte vi, som også bekender os til Bibelen fra A-Z, være åndeligt nok oplyste til at kende vor tid, som Herren har bedt os om, og som levende fisk svømme imod strømmen, der i disse dage for fuld kraft og som aldrig før gør oprør mod Gud og Hans evangelium, der er Himlens sidste utimatum til en fortabt menneskeslægt.  Men klokken er mange!

22.12.17 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)