Forside
Et barns Jesus-begejstring Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Torsdag, 21. december 2017 07:29En af vore små venner, Benjamin (6), en køn lille fyr fra Iran, elsker at fortælle, at "Jesus døde, men Gud gav Ham kræfter, så Han blev levende igen!"  Igår var han med sine forældre og storebror på 8 år hos os, men denne gang var han ikke så tilbøjelig til at sige de ord, da hans lærer i skolen netop havde fortalt, det ikke var sandt, så det skal man ikke tro på.

Jeg fortalte Benjamin og hans bror, hvad jeg har fortalt børnene på den lokale, katolske skole:  En lærer spurgte børnene, om de kunne nævne en nulevende berømt person.  Der blev nævnt mange kendte, og en lille dreng råbte begejstret:  "Jesus!" Læreren smilede:  "Men han er jo død!"  Drengen svarede: "Ja, men det varede kun 3 dage!"- "Det kan du gerne fortælle din lærer", sagde jeg til Benjamin.

Vi har netop læst, at Gribskolen Græsted forbød børnene at slutte af henne i kirken, inden juleferien, med julesalmer og juleevangelium pga. ikke-kristne kammerater (især muslimerne), og desuden modsatte skolens ledelse sig en forkyndende kristendom.  Heldigvis var mange forældre så vrede derover, at de af egen drift med andre forældre samlede de børn, der havde lyst til julesalmer, til kirkebesøg.

At lærere gennem "fri" ordudveksling i klassen "forkynder" deres gudløshed og ateisme er der ingen skoleledelse, der protesterer imod.  Men har vi fået børn betroet, kan vi hjemmefra som "modsvar" sende dem i skole med de gode nyheder om en levende, opstanden Frelser.

En kristen lærer i hovedstadsområdet fortalte engang børnene, at Jesus ikke er død, men lever idag.  Børnene spredte den glade nyhed på skolen, men pågældende lærer fik en reprimande af skoleinspektøren, fordi han i en religionsneutral skole havde vidnet om en levende Frelser.

Jeg læste om episoden i et blad under overskriften:  "Halleluja, Jesus lever!"  Ja, tak og lov, men vé den voksne, som "forarger en af disse små, som tror på Ham (Kristus)... ham var det bedre, at der blev lagt en møllesten om hans hals, og han blev kastet i havet!"  (Mk. 9:42)

21.12.17 - jn

 
Copyright © 2019 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)